Swatch verzamelaar

Hans van Buuren

Swatch horloges

Hoe lang ken je ze al niet, die Swatch horloges?

Deze steeds veranderende Zwitserse horloges zijn op de markt sinds ongeveer 1983. Het lijkt wel of ze alleen maar populairder worden. Ik kocht mijn eerste in 1987 en een paar jaar later ben ik ze gaan verzamelen. Dat is mijn grootste hobby geworden en ik steek er een hoop tijd in. En hoewel ik op mijn Dubbele Swatches pagina een paar zeer interessante dubbelen heb ben ik geen handelaar maar een serieuze verzamelaar. Ik spaar niet alles dat uitkomt, dat zijn er veel teveel! Ik heb me dus gespecialiseerd in Swatches uit Nederland, gelimiteerde speciale uitgaven, produktie dozen en Swatches van de Olympische Spelen van Atlanta in 1996. Als je wat verder kijkt op deze pagina zul je een paar van deze onderwerpen dieper behandeld zien. En alle extra info die je hebt is natuurlijk welkom! Ga maar eens kijken! Ik weet zeker dat je je zult vermaken. Happy Swatching!

Swatch Clopedia catalogus

Zie hier mijn rol in de Swatch Clopedia catalogus!

Te koop / te ruil

Ik heb veel mooie Swatches dubbel. Voor jou een mooie kans iets met mij te ruilen. Heb je niets voor mij dan ben ik ook bereid te verkopen. Check mijn Dubbele Swatches!

Specials uit Nederland

Zou je alles willen weten over speciale Swatches die alleen in Nederland zijn uitgegeven? Nou, bezoek dan eens de pagina die ik speciaal daaraan gewijd heb en je komt er alles over te weten. Ga er eens kijken door hier te klikken.

Swatch Produktie Fase Dozen

In mijn collectie heb ik verschillende Swatch Produktie Fase Dozen (of hoe je zo'n ding ook noemt in het Nederlands, hij bestaat in verschillende uitvoeringen). Ik heb er een speciale pagina aan gewijd om er zoveel mogelijk over te weten te komen. Misschien kun jij mij helpen! Of misschien ben je gewoon geinteresseerd in een leuk Swatch plaatje. Ga er eens kijken door hier te klikken.

Mijn zoeklijst (Engels)

Het is voor mij erg onhandig om mijn zoeklijst op de Nederlandse en de Engelse versie van mijn site bij te houden. Daarom doe ik dat alleen op de Engelse versie en verwijs daar hier naar. De Engelse versie wordt namelijk het meest bezocht. Ik hoop dat je de moeite wilt nemen even op die pagina te kijken!

Pioneer Member

Ik ben een Swatch Club International Pioneer Member!

Gold and Pioneer Member Swatch

Veel gestelde vragen

Hier staan een paar vragen die me vaak gesteld worden en de antwoorden die ik er dan op geef:

V: Waar vind ik Swatch nieuws?
A: De beste nieuwssite op dit moment is Stay Tuned To Swatch van Andreas Wiethoff.
A: Kijk ook bij Always Surprising van Michael Wägele.
A: Het ultieme forum is het Swatch Clopedia Forum.

V: Wat doe ik als de batterij leeg is?
A: Het laatste nieuws voor dit onderwerp is dat als je wilt dat je Swatch eindeloos goed blijft je de batterij er het beste uit kunt halen.

V: Waar koop ik goedkoop goede batterijen op het Internet?
A: Mijn favoriete plek is SwatchBattery.

V: Waar koop ik goedkoop goede Swatch bandjes op het Internet?
A: Mijn favoriete plek is Squiggly, ze hebben werkelijk een ongelofelijk grote voorraad bandjes en Swatches. Helaas zijn sommige bandjes niet te krijgen, zoals dit Rotor bandje (volgens mij het mooiste bandje dat Swatch gemaakt heeft):

Rotor bandje

V: Waar koop ik andere fantastische merken op het Internet?
A: Mijn favoriete plek is Masters In Time.

V: Wil je mijn Swatch kopen?
A: Als hij in mijn collectie past, hij echt absoluut nieuw is en als de prijs goed is, zeker.

V: Kun je voor mij een Swatch zoeken?
A: Ja, als je precies weet wat je wilt en wat je wil betalen, dan kan ik elke Swatch regelen die je maar zoekt, zelfs in nieuwstaat.

V: Waar koop ik Swatches op het Internet?
A: Mijn favoriete plek is eBay.

V: Kun je mijn Swatch repareren?
A: Surf eens naar www.Plastic-Repair.com, die zijn erin gespecialiseerd.

V: Waar kan ik Swatches verkopen op het Internet?
A: Mijn favoriete plek is eBay.

V: Kun je mij vertellen wat mijn Swatches waard zijn?
A: Dat kan ik wel maar het lijkt me een beter idee als je voor jezelf bij Squiggly een Swatch-Clopedia catalogus bestelt.

Pagina's