mijn Swatch boek

Hans van Buuren

Mijn Swatch Boek

Beste Swatch vrienden en verzamelaars!

Na jaren van voorbereiding en een lange tijd van hard werken was in 2007 eindelijk mijn eigen Swatch boek klaar! Hieronder volgt een impressie van het boek. Het is echt helemaal geworden wat ik ervan verwacht had. Een echt vet boek, hoge kwaliteit en prachtige plaatjes. Stapels informatie. Echt een geweldig boek!

Mijn Swatch Boek 3

Mijn Swatch Boek 2

Mijn Swatch Boek 1

Mijn Swatch Boek 4

De feiten

Het gewicht is 1.3 kg
De maten zijn 21.5 x 28 x 2.5 cm
Voorzien van een harde kaft
Volledig ingebonden
Gedrukt in full colour
Gedrukt in hoge kwaliteit (600 dpi)
Bevat 286 pagina's
Beschrijft alle medio 2007 bekende Nederlandse Specials
En nog veel meer
ISBN-13: 978-90-811227-1-9
Gepubliceerd in mei 2007
Geschreven in het Engels

Gelimiteerde Speciale Uitvoering

Zoals het een echte verzamelaar betaamt bood ik ook een zeer gelimiteerde speciale uitvoering aan van dit boek. Dat werden er slechts tien. Niet goedkoop maar wel ultra speciaal! Kijk naar de plaatjes hieronder.

Daar gaan we, twee van de metalen koffertjes:

My Swatch Book 5

In dit geopende koffertje zie je de zacht fluwelen voering:

My Swatch Book 5

Hier zie je het boek en de speciale Swatch samen:

My Swatch Book 5

Jouw speciale uitvoering bevat een replica van een nederlandse Kiki Picasso (met de kleuren van de nederlandse vlag). Ik heb Kiki Picasso zelf bereid gevonden de bandjes te signeren! Deze handtekeningen zijn dus echt en ultra zeldzaam. Ze komen in verschillende kleuren.

My Swatch Book 5

In elke van de speciale uitvoeringen bevat het boek een inlay met het nummer van de special. Het boek zelf is ook genummerd en gesigneerd zoals de koper dat wenst.

My Swatch Book 5

Als laatste bevat het boek een certificaatje over de handtekeningen op de bandjes. Mijn Ex Libris is er ingedrukt (hier moeilijk te zien) en het bevat een groet van Kiki Picasso:

My Swatch Book 5

De prijs voor deze speciale uitvoering was 449,95 Euro. Niet meer beschikbaar!

Beschikbaarheid

Het boek is beschikbaar en klaar om verstuurd te worden. Wil jij er ook één? Dat is geweldig! Ik weet zeker dat je ervan genieten zult.

Bestellen bij mij

Mijn mail box staat open voor bestellingen. Alles wat je hoeft te doen is me een mailtje te sturen met je bestelling. Ik zal je dan het totaalbedrag laten weten inclusief verzendkosten. Betalingen dienen vooraf te gebeuren. Vanuit Nederland is betalen mogelijk via overschrijving of cash. Het boek is niet goedkoop. Dat kan ook niet voor zo'n mooi werk in zo'n kleine oplage (ik verwacht niet meer dan honderd boeken te zullen verkopen). De prijs is 59,95 Euro. Vanwege de drukkosten kan ik geen kortingen geven. Maar je kunt erop vertrouwen dat het boek zijn prijs dik waard is. Ik heb hem niet gemaakt om er een hoop geld mee te verdienen. Als je meer dan één boek bestelt krijg je natuurlijk korting op de verzending. Ophalen mag ook, dat kost uiteraard niks.

Pagina's