Swatch Tintin in Tibet speciale verpakking

Hans van Buuren

Tibetan Buddhist Center

Een Tibettaans Boedhist Centrum in Rotterdam. Phuntsok Chö Ling.

Als de ijzeren vogel vliegt en de paarden op wielen lopen zal het Tibettaanse volk zich als mieren verspreiden over de wereld en de Dharma zal het land van de roodgezichten bereiken.

Padmasambhava, Indische Goeroe uit de achtste eeuw en oprichter van het eerste Tibettaanse klooster.

Tibettaanse Boedhist VerpakkingLama Jigmé Namgyal is een Tibetaanse Lama, die uit Tibet kwam, door de bittere koude over de Himalayas naar Nepal, en later naar Europa om les te geven in het Boeddhisme. Het is zijn wens de mensen de voordelen van het Boeddhisme te leren en wijsheid en vreugde te delen. Hiervoor wordt in Rotterdam een Boeddhist Centrum opgericht. Dit centrum is niet alleen voor Boeddhisten maar voor alle mensen, uit alle streken, mensen die de weg kwijt zijn, mensen die gewoon nieuwsgierig zijn en hen die kennis zoeken... VOOR IEDEREEN!

Om dit mogelijk te maken vroeg Lama JigméNamgyal de mensen om hulp. Squiggly kwam met het idee voor deze speciale verpakking in een gelimiteerde oplage van 222 stuks.

De buitenkant van de speciale verpakking bestaat uit een Franse krant. Dit is omdat Kuifje een verslaggever is voor de Brusselse krant "Le Petit Vingtième".De verpakking zit vol met leuke items:


Deze special is genummerd zowel in normale Arabische cijfers als in het Tibettaans, handgeschreven door een Tibettaan.

De opbrengsten zijn voor de volle honderd procent naar de realisatie van het Boeddhist Centrum Phuntsok Chö Ling in Rotterdam gegaan. Squiggly hoopte dat jij hun plezier wilde delen met het bezit van deze unieke verpakking en het idee Lama Jigmé Namgyal te ondersteunen om anderen te helpen op de weg naar wijsheid en vrede in hun harten.

Lama Jigmé Namgyal schreef een speciale noot voor iedereen die bijdroeg aan het centrum.

Pagina's