Swatch Streets of Utrecht

Hans van Buuren

Swatch Streets of Utrecht

Op 2 juni 2000 gaf de oude Swatch Store in Utrecht een feest waarbij hun tweede special, Streets of Utrecht, verkocht werd.

Over het horloge zelf kun je meer lezen (en plaatjes bekijken) op mijn pagina met Swatch specials uit Nederland. Deze pagina is speciaal bedoeld als verslag van deze dag en de wedstrijd.

Deze keer werd er een wedstrijd georganiseerd waarbij de winnaar het recht had het laagste nummer te kopen of om te kiezen voor een aankoopbewijs voor de Irony Scuba 200 Chronometer.

Hier wordt het spel gespeeld:

Een leuk spel om te spelen. Soms lijkt een potje eindeloos te duren en net als je begint te denken dat het nooit af zal lopen dan is het opeens voorbij. Ik bakte er zelf niet zoveel van, het allereerste spel ging ik direct failliet en was dus meteen verloren. Maar zelfs voor mij was er nog een prima nummer om te kiezen (en bovendien wist ik alle drie verschillende uitvoeringen op de kop te tikken).

En dit is dan de winnaar, die overigens het aankoopbewijs koos maar toch nog nummer 2 en 3 kon kopen. Rechts van hem de Maxi waarvan we verbaasd waren dat hij nu al te koop was, we hadden hem pas over twee weken verwacht:Eventjes een momentje van rust, zei moest ze allemaal afrekenen! Hierbij twee specials dragend:Dit is Marcel die dozen signeert:En hier tekent hij op mijn Maxi doos, geheel onvoorbereid maar het ziet er perfect uit :Nog meer signeren, dit keer de loops van mijn Maxi's:Het was weer geweldig, dankzij Marcel, Ben en iedereen die geholpen heeft! Het weer was perfect, er waren een hoop aardige mensen en een stapel geweldige Swatches. Het spel was ook pret (ik raad je aan het thuis ook eens te spelen) dus al met al was het zeer de moeite waard. Tot ziens op het volgende Swatch event!

Pagina's